© Artı Medyam 2022

12 Bingölspor Durdurulamıyor

Bölgesel Amatör Ligdeki temsilcimiz 12 Bingölspor, Pazar Günü konuk ettiği Develi Gücüspor’u 4-0 mağlup ederek 4’te 4 yaptı ve ligin zirvesindeki yerini korudu.

 

Bölgesel Amatör Ligdeki temsilcimiz 12 Bingölspor, Pazar Günü konuk ettiği Develi Gücüspor’u 4-0 mağlup ederek 4’te 4 yaptı ve ligin zirvesindeki yerini korudu.

Yeni sezona yeni bir takımla başlayan ve şampiyonluk hedefiyle yola çıkan temsilcimiz 12 Bingölspor, Bölgesel Amatör ligde adeta fırtına gibi esiyor. Son olarak geçtiğimiz Pazar Günü kendi seyircisi önünde Kayseri temsilcisi Develi Gücüspor’u konuk eden temsilcimiz, taraftarın da yoğun desteğiyle rakibini 4-0 gibi farklı bir skorla yenerek ligde 4’te 4 yaptı ve zirvedeki yerini korudu.

“Henüz Kalesinde Gol Yemedi”

Oynadığı dört müsabakada da kalesini gole kapayan temsilcimiz bu maçlarda 17 gol atarak maç başına ortalama 4.25 gol sayısına ulaşarak bu alanda tüm Türkiye liglerinde en iyi istatistiğe sahip takımlardan biri oldu.

“Taraftarlarımıza ve Futbolcularımıza Teşekkür Ederim”

Temsilcimizde maç sonu açıklamalarda bulunan Teknik Direktör Erhan Koç, “Kendi seyircimiz önünde kazandığımız için mutluyuz. Maçın başından sonuna oyunu domine eden futbolcularımı kutluyorum. Maç öncesinden sonrasına kadar bir saniye susmadan bizlere destek olan taraftarlarımıza da teşekkür ediyorum. Yarından itibaren önümüzdeki maç için hazırlıklarımıza başlayacağız. Her maçımızı final maçı gibi oynayıp zirvedeki yerimizi korumak için elimizden geleni yapacağız ve bu şehre hak ettiği tek şey olan şampiyonluğu vereceğiz” diye konuştu.

“Biz Şampiyon Olacağız”

Kulüp Başkanı M. Engin Özturan maç sonunda yaptığı açıklamada şampiyonluk arzusuna vurgu yaparken şu ifadeleri kullandı;

“Biz bu kulübü ilk aldığımız gün kendimize ve bu şehre tek bir hedef koyduk o da şampiyonluktu. Sloganımızı da “Biz Şampiyon Olacağız” şeklinde belirleyip yola çıktık. Şükürler olsun ki 4’te 4 yaparak verdiğimiz söz için nasıl çabaladığımızı bu şehre gösterdik. Şehrimiz de her zamanki vefasını gösterdi ve tribünlere gelerek 90 dakika boyunca durmadan tezahürat ettiler. Kendilerine teşekkür ediyorum. Bazen maçın içerisinde yan tarafa geçip tezahürat etmemek için kendime zor hakim oluyorum. Genç kardeşlerimizin tribünlerdeki o heyecanını görünce benim de çocukluğum geliyor aklıma. O heyecanı defalarca yaşıyorum. Bu takıma ve bu şehre inanıyorum. Bizler üzerimize düşeni yapmak için elimizden geleni yapıyoruz. İnanıyorum ki başarılarımız arttıkça şehrin bizi sahiplenmesi de artacak. Maç öncesi esnafların dükkanlarında kulübümüzün bayraklarını da görürüz, sokakta yürürken çocukların üzerinde kulübümüzün formalarını da görürüz. Zamanla tüm bunlar olacaktır. Taraftarlarımıza, futbolcularımıza ve teknik ekibimize teşekkür etmek istiyorum. Tribünde yanımda olan anneme teyzeme bu yolda bana destek olan aileme teşekkür ediyorum. Ayrıca yine maça gelerek bu şehre ve takıma destek olan Sayın Valimize, Belediye Başkanımıza, Gençlik Spor İl Müdürümüze de kulübümüz ve şehrimiz adına şükranlarımı sunuyorum”

“Önümüzdeki Maç Genç Muratsporla”

Önümüzdeki hafta Bölgesel Amatör Ligde bulunan diğer bir temsilcimiz ile karşılaşacak olan 12 Bingölspor, deplasman maçı olmasına rağmen Genç  İlçe Stadının hazır olmaması dolayısıyla maçı Bingöl Şehir Stadında oynayacak. İki kulübün de kardeş olduğunu belirten Kulüp Yöneticisi Fatih Can, “Genç Muratspor da şehrimizin güzide kulüplerinden birisidir. Önümüzdeki hafta maçın dostluk içerisinde geçeceğinden eminiz. Dileriz ki dostluk ve bu şehir kazansın.” dedi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER