© Artı Medyam 2022

Özturan: “Şimdi Eleştirme Değil, Birlik Olma Zamanı”

12 Bingölspor Başkanı M. Engin Özturan bir açıklama yaparak tüm şehri kenetlenmeye davet etti. Takımın çok iyi durumda olduğu bir dönemde eleştirilerin yapıcı olması gerektiğini ifade eden Turan, ayrıca ne kendisinin ne de yönetimdeki arkadaşlarının bugün ve yakın gelecekte siyaset düşünmediklerini, tüm siyasi oluşumlara eşit mesafede olduklarını, Bingöl içerisinde de hiçbir ticari faaliyetlerinin olmadığının altını çizdi.

 

12 Bingölspor Başkanı M. Engin Özturan bir açıklama yaparak tüm şehri kenetlenmeye davet etti. Takımın çok iyi durumda olduğu bir dönemde eleştirilerin yapıcı olması gerektiğini ifade eden Turan, ayrıca ne kendisinin ne de yönetimdeki arkadaşlarının bugün ve yakın gelecekte siyaset düşünmediklerini, tüm siyasi oluşumlara eşit mesafede olduklarını, Bingöl içerisinde de hiçbir ticari faaliyetlerinin olmadığının altını çizdi.

Özturan’ın açıklamasının tamamı şu şekilde;

“Sevgili hemşerilerim, 6'ncı Haftanın sonunda takım olarak hedefimize ilerleme yolunda ciddi bir mesafe kat ettiğimizi büyük bir gururla ifade etmek isterim.

“Bir araya gelmek başlangıçtır, bir arada durabilmek ilerlemedir, birlikte çalışmak başarıdır” Düsturunu şiar edinerek bir arada durup müthiş bir başlangıç yaptık …Şimdi daha fazla bir arada durma zamanı ki ilerleyebilelim. Bir arada durmamıza her zamankinden daha fazla ihtiyacımız var. “Bölüşürsek tok oluruz, bölünürsek yok oluruz…” Her şey lehimize ilerlerken büyük resme bakmak yerine, lütfen bölmeye çalışan, yapıcı değil yıkıcı eleştiri yapanları ve yapmaya çalışanları, büyük hedefimizi bağıra bağıra tribünlerden; çoluk çocuk, genç, yaşlı, esnaf memur, kol kola omuz omuza tüm Bingöl sevdalıları olarak hiçbir kesimi ayırt etmeden birlikte durdurup susturalım. Tribün desteğini her zamankinden daha fazla, kucaklayıcı tezahüratlarla şampiyonluk havasına girmiş bir takımın taraftarları olarak kalben hissettirmenizi bekliyoruz. Çünkü birlikte çalışırsak başaracağız…

Bu bağlamda şunun da altını çizmek isterim, "şahsım ve yönetici arkadaşlarımın Bingöl ile hiçbir siyasi, ticari ilişkisi olmayan dostlarımın; sadece beni, benim nezdimde tüm Bingölspor camiasını, Bingöllüleri, Bingöl gençliğini yani ilin dinamiklerini desteklemek için yanımda ve yanınızda olduğunu, Bu niyet doğrultusunda Başkanlık görevini üstlendiğimi tekrarlama mecburiyetimiz doğmuştur.

Hiçbirimizin ne şu an, ne yakın geçmişte siyasetle yakından veya uzaktan hiçbir ilişkisi olmamış olup, Ne de yakın gelecekte siyaset ile ilgili bir planlamamız bulunmamaktadır. Hiçbir siyasi görüşe yakınlığımız veya uzaklığımız söz konusu değildir. Herkese eşit mesafede aynı yakınlıktayız. İştigal ettiğim ticaret kolumun ve sahibi olduğum şirketlerimin, ne Bingöl'de bir ticaret koluyla ne de Bingöl'de devlet eliyle verilebilecek bir ihale işiyle ortak hiçbir paydası yoktur.

Ta en başında söylediğim gibi baba mirası gönül sevdası, topraklarında yatan ata vefası ile çıktığım bu yolda merak edenler için; çok uzaklarda olsak da hep memleket hasretiyle tek düsturum memleketime kazandırabildiklerimin listesini uzata bildikçe uzatmak olmuştur. Ve tüm projelerimiz sessiz sedasız, birilerinin gözüne sokmadan ya da ses getirmeye çalışmadan tamamlanmıştır. Bundan sonra da yine hiçbir beklentim olmadan bu çizgide devam edeceğim.

Kırıcı ,mesnetsiz ,asılsız …Çamur at izi kalsın söylemleri bizleri esas mücadelemizden elbette ki geri koymuyor .Biz iki elimizle sımsıkı tuttuğumuz bayrağı yeni emin ellere teslim edene kadar en yüksekte salınması için tüm rüzgarımızla koşacağız…Ama ne zamanki bayrağı devretme zamanımız geldi o zaman da aynı heyecanla emaneti teslim etmek için tereddüt etmeyeceğiz…Şuan bile varsa bayrağı bizlerden teslim almak isteyen  ve daha yukarı taşıyabileceğine inanan hemşerilerimiz  bizler yine emaneti teslim etmek için bir dakika bile düşünmeyiz….

Bu bağlamda büyük emekler verilerek şevkle aşkla bu çalışmaların içinde yer alan yönetimdeki dostlarım, takımımızın oyuncuları ve teknik ekibimiz adına şunu söyleyebilirim ki; biz bu işi Hırsla değil TUTKU ile yapıyoruz. Tutkumuzu bu yarışta hep canlı tutan başta Teknik direktörümüz Erhan Hocamıza, tüm oyuncularımıza ve teknik ekibe bu vesile ile teşekkür ediyorum.

Ayrıca; şu ana kadar desteğini esirgemeyen, şampiyonluğa en az bizim kadar inanmış bizi destekleyen hemşerimizi de tüm kalbi duygularımla tekrar selamlıyorum

Şampiyonluk inancımızın ilk günkü heyecanla devam ettiğini, bu yolda elimizden gelenin de fazlasını hiçbir geri dönüş beklemeden yapacağımızın bir kez daha altını çizerek, sizlere bu yolda yapıcı, destekleyici “tek hedefe tek yürek” sloganıyla bugünü milat sayıp beraber ilerleme yolunda bu çağrıyı yeniliyoruz….”

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER