© Artı Medyam 2022

Zaza FC'den Zehir Zemberek Açıklama

Bingöl amatör ve alt yaş kategorilerinde mücadele eden Zaza FC London, son maçta yaşanan olaylar nedeniyle yarıda kalan Anadolu Bingöl Spor maçı sonrası sosyal medya hesaplarından zehir zemberek bir açıklama yaptı.

Bingöl amatör ve alt yaş kategorilerinde mücadele eden Zaza FC London, son maçta yaşanan olaylar nedeniyle yarıda kalan Anadolu Bingöl Spor maçı sonrası sosyal medya hesaplarından zehir zemberek bir açıklama yaptı. Açıklamada ASKF'den hakem derneklerine takım yöneticilerine herkese hesap sorulacağı belirtildi.

Açıklamanın tamamı şu şekilde;

"

Spor Kamuoyuna

Bingöl U-16 Ligi 4. Haftasında oynadığımız Bingöl Anadoluspor müsabakasında bir hakem kıyımı yaşanmıştır. Müsabakanın hakemi gördüklerini çalmaya cesaret edemediği gibi kendisine karşı hiçbir fiziksel saldırıda bulunmayan teknik sorumlumuz hakkında da suç duyurusunda bulunmuştur. Sözde hakem derneği olan dernek de çıkıp bir kınama mesajı yayınlamıştır. Bu acı durumu gülerek seyrettik. Ve şimdi söz sırası bizde sayın futbolun katilleri olan hakemler. 15-16 yaşındaki çocukları spordan soğutan hakemler, kahvelerde kulüp yöneticileri ile oturan hakemler, bir çay için maç pazarlığı yapan hakemler. Siz hocamız hakkında kınama mesajı yayınlarsınız. Ama şimdi herkes eteğindeki taşları dökecek. Hukuki yollarla tüm mücadelemizi vereceğiz ve bu şehre, bu ülkeye, bu gençlere sportif anlamda yarardan çok zarar verdiğinizi tüm delilleri ve şahitleriyle ispatlayacağız. Yarın biz yine alnımız ak sokaklara çıkacağız ama sizde bulunduğundan emin olmadığımız şeref ve utanç duyguları ile sokağa adım atabilecek misiniz?

Hakemlere destek veren ASKF ve diğer hakemler, geçtiğimiz yıl soyunma odası basılıp darp edildiğinizde neden sesiniz çıkmadı?

Çünkü sizler de çok iyi biliyorsunuz ki Zaza FC centilmendir. Gelişimden yanadır. Spordan yanadır. Çirkinlikten beridir. Biz tüm bunlarla birlikte hakkımız olanı sonuna kadar arayacağız. Bu şehri temsil ‘becerisinden’ yoksun takımların birilerinin ittirmesiyle liderlik alıp sonra da turnuvalara katılmaması bu şehirde gerçekten sporun gelişimi için harika bir seçim. Tam da bu federasyona bu hakemlere bu takım. Al birini vur ötekine. Ama bugünden sonra hiçbirşey eskisi gibi olmayacak. Hiçbir haksızlık karşısında susmayacağız. Her türlü mücadeleyi hukuk çerçevesi içerisinde sürdüreceğiz.

Zaza FC London Yönetim Kurulu"

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER